Wonderecho’s – dé 2D en 2-3/4D pretecho’s van Echowonder

Losse 2D, en 2-3/4D echo’s

Er zijn vele mogelijkheden om je kindje te bekijken, zowel in 2D als met een 2-3/4D echo. Het is al vrij vroeg in de zwangerschap mogelijk om naar je kindje te kijken met een pretecho. Vanaf 14+ weken kunnen we kijken naar het geslacht, maar je kan je kindje vanaf ongeveer 12 weken al mooi zien. Tot ongeveer 22 weken past je kindje in één beeld daarna groeit het uit beeld maar wordt je kindje wat voller en steeds mooier om te zien in een 3/4D echo. Je kunt kiezen voor alleen foto’s, maar ook om alles op USB op te nemen. USB is altijd met geluid.

Je kunt je kindje natuurlijk ook meerdere keren volgen gedurende de zwangerschap en daarvoor hebben we een aantal wonderpakketten samengesteld. Zie wonderpakketten.

Tarieven 2D, en 2-3/4D pret echo’s

2D echo met 6 afgedrukte foto’s €65,–
2D echo met 6 afgedrukte foto’s, USB (met geluid) en alle foto’s op USB. €80,-
2-3/4D echo met 6 afgedrukte foto’s en alle opgeslagen foto’s op USB. €95,–
2-3/4D echo met 6 afgedrukte foto’s, Film (met geluid) en alle opgeslagen foto’s op USB. €110,–

Korte echo’s voor alleen geslachtsbepaling of even naar je kindje kijken: in 2D en 3/4D

Omdat je in het begin nog erg onzeker kan zijn over je zwangerschap, of gewoon omdat je even weer de bevestiging wil dat er echt een klein mensje in je buik zit, bieden we een korte echo van ongeveer 10 minuten aan, om even naar het kindje te kijken en vanaf 12 weken ook naar het hartje te luisteren. Het is altijd een echo op de buik, dus niet inwendig. Daarom moet je minimaal 7 weken zwanger zijn. Belangrijk hierbij is dat je tot 13 weken met een VOLLE blaas komt!!Een 3D echo van een baby die een kus lijkt te geven. In 4D pretecho met bewegend beeld nog mooier.

Maar zelfs als je al je 20 weken echo hebt gehad kunnen die laatste twintig weken tot de bevalling lang duren. Zeker als je geen echo meer krijgt. Ook dan kun je komen voor een korte echo. Dat kan in 2D. Er kan dan ook even gekeken worden of het kindje goed is gegroeid.

Het kan ook voorkomen dat je een echo wilt alleen voor het geslacht. Dan kunnen we in een korte echo van ongeveer 10 minuten kijken of de kleine het wil laten zijn. Dat kan vanaf 14+ weken. Lukt het niet, dan mag je op onze kosten terug komen. Je moet er wel rekening mee houden dat dit echt een echo is voor het geslacht en dat er verder niet uitgebreid naar het kindje gekeken wordt.

De kosten zijn € 40,- per echo en dat is inclusief 2 zwart/wit foto’s.

Het is ook mogelijk om even in 3/4D naar het kindje te kijken, en dat is met name om het gezichtje in beeld te brengen. Kijken of de kleine al bolle wangetjes heeft. Het is een korte 3/4D echo van ongeveer 10 minuten. Er wordt verder niet uitgebreid naar het kindje gekeken. De meeste mensen komen tussen de 24 en 30 weken voor een 3/4D omdat de kleine dan al wat voller is.

De kosten zijn € 65,- per echo en dat is inclusief 3 kleurenfoto’s.

Tijdens de avonduren en in het weekend berekenen we een toeslag van € 7,-

Pinnen is mogelijk.