Pretecho bureau Echowonder – Oirsbeek

Maak kennis met Petra Tokarski

 

Petra Tokarski is eigenaresse/echoscopiste van de vestiging in Oirsbeek. Vanuit de praktijk in Oirsbeek helpen we klanten uit de hele regio Limburg. Van Heerlen tot Sittard en Maastricht.

Het begin

Gestart in 1980 als rontgenlaborante in Heerlen en nog steeds werkzaam daar voor 2 dagen in de week. Daar is mijn interesse in de echografie begonnen. Toen ik 14 jaar geleden een advertentie zag om een eigen echoburo te beginnen was ik meteen enthousiast.

Op de hoogte blijven

In 2007 heb ik de post HBO opleiding voor Stuctureel Echografisch Onderzoek (de 20wk echo) gedaan. Ook ben ik aangesloten bij de BEN. De Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland. Ook volg ik regelmatig cursussen en bijscholing.

Het plezier van pretecho’s maken

Ik vind het nog steeds bijzonder als mensen enthousiast zijn als ze hun kleintje voor het eerst zien. Mensen die mij kennen weten dat ik, net als mijn andere collega`s niet snel tevreden ben en regelmatig moeten ze dan terugkomen.

Of zou het zo zijn dat de Limburgse baby`s net wat eigenwijzer zijn?

Graag zie ik jullie in mijn praktijk.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Limburg bij ons echobureau in Oirsbeek. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Sittard, Geleen, Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Maastricht. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Oirsbeek

Echowonder Oirsbeek
Dorpstraat 92
6438 JX Oirsbeek
046 – 442 34 36
oirsbeek@echowonder.nl