Pretecho bureau Echowonder – Hoofddorp

Maak kennis met Edith Adriaansen

Aan het roer van de vestiging in Hoofddorp en Hillegom sta ik, Edith Adriaansen, de eigenaresse. Geboren in Bergen op Zoom ben ik via Haarlem – waar ik studeerde – terechtgekomen in Hoofddorp. Vanuit de vestiging Hoofddorp helpen we klanten uit de hele regio Noord-Holland. Van Amsterdam tot Haarlem en Nieuw-Vennep.

Mijn professionele wandeling

Na mijn opleiding ben ik gaan werken op de röntgenafdeling van het Zeeweg ziekenhuis  Na enkele jaren ben ik in het ziekenhuis St Joannes de Deo in 1994 daar met echografie begonnen. En via echografie kwam ik al snel in aanraking met zwangerschapsecho’s en ‘pretecho’s’.

In 2001 maakte ik een overstap en begon ik met de niet medische echo’s. Zo geweldig om de positieve kant van de echo’s te laten zien, hoewel veel aanstaande ouders het vaak heel spannend vinden. Iedere dag blije en vrolijke mensen, dat maakt het werk steeds weer erg leuk!

Op de hoogte blijven

Door diverse bijscholingen – onder andere via de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) – blijf ik me verdiepen op het gebied van de echografie. In 2007 heb ik de Post HBO opleiding voor Structureel Echografisch Onderzoek (20 weken echo) gedaan en het certificaat behaald. Daarnaast lees ik de vakliteratuur en wissel ik regelmatig ervaringen uit met mijn partners van Echowonder.

Aortastichting

Sinds 2018 ben ik ook verbonden aan de Aortastichting. Daarvoor maak ik buikecho’s bij senioren voor het opsporen van AAA’s (Aneurysma Aorta Abdominalis). Het  gaat om het onderzoek van een vergrote//verwijde Aorta. Dit is erg dankbaar werk, daar je er echt levens mee kan redden, als het op tijd ontdekt wordt.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Noord-Holland bij ons echobureau in Hoofddorp. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep en Aalsmeer. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Vestigingen en adressen pretecho praktijken

In deze praktijk worden ook Gender Reveal Artikelen verkocht, o.a. confettikanon, ballonnen en rookkanon. Zo kunnen jullie jezelf en/of je familie laten verrassen. Je kan het gelijk meenemen.

Sinds 2006 ben ik met mijn praktijk werkzaam in het Geboortecentrum PUUR in Hoofddorp. In april 2012 heb ik in samenwerking met het Geboortecentrum PUUR (Hoofddorp) een tweede vestiging in Hillegom geopend. Graag zie ik je bij een van twee vestigingen.

Adres en contactgegevens – Echowonder Hoofddorp

Echowonder Hoofddorp
Geboortecentrum PUUR
Kruislaan 4A
2131 WD Hoofddorp
06-38 19 46 38
hoofddorp@echowonder.nl


Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Hillegom

Echowonder Hillegom
Meerstraat 80
2181 BS Hillegom
06-38 19 46 38

hillegom@echowonder.nl