Pretecho bureau Echowonder – Hoofddorp

Maak kennis met Edith Adriaansen

Als eigenaresse van de vestiging  Hoofddorp sta ik, Edith Adriaansen, aan het roer. Geboren in Bergen op Zoom ben ik via Haarlem – waar ik studeerde – terechtgekomen in Hoofddorp waar ik nu woon. In vestiging Hillegom helpen we klanten uit de hele regio Zuid-Holland. Van Leiden tot Alphen aan de Rijn en Noordwijk.

Mijn professionele wandeling

Na mijn opleiding ben ik gaan werken op de röntgenafdeling van het Zeeweg ziekenhuis  Na enkele jaren ben ik in het ziekenhuis St Joannes de Deo in 1994 daar met echografie begonnen. En via echografie kwam ik al snel in aanraking met zwangerschapsecho’s en ‘pretecho’s’.

In 2001 maakte ik een overstap en begon ik met de niet medische echo’s. Zo geweldig om de positieve kant van de echo’s te laten zien, hoewel veel aanstaande ouders het vaak heel spannend vinden. Iedere dag blije en vrolijke mensen, dat maakt het werk steeds weer erg leuk!

Op de hoogte blijven

Door diverse bijscholingen – onder andere via de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) – blijf ik me verdiepen op het gebied van de echografie. In 2007 heb ik de Post HBO opleiding voor Structureel Echografisch Onderzoek (20 weken echo) gedaan en het certificaat behaald. Daarnaast lees ik de vakliteratuur en wissel ik regelmatig ervaringen uit met mijn partners van Echowonder.

Aortastichting

Sinds 2018 ben ik ook verbonden aan de Aortastichting. Daarvoor maak ik buikecho’s bij senioren voor het opsporen van AAA’s (Aneurysma Aorta Abdominalis). Het  gaat om het onderzoek van een vergrote//verwijde Aorta. Dit is erg dankbaar werk, daar je er echt levens mee kan redden, als het op tijd ontdekt wordt.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Noord-Holland bij ons echobureau in Hoofddorp. We hebben de afgelopen tijd al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer, Heemstede, Nieuw-Vennep en Noordwijkerhout. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Vestiging en adres pretecho praktijk

In deze praktijk worden ook Gender Reveal Artikelen verkocht, o.a. confettikanon, ballonnen en rookkanon. Zo kunnen jullie jezelf en/of je familie laten verrassen. Je kan het gelijk meenemen.

In het Geboortecentrum Puur in Hoofddorp ben ik van 2006 t/m 2022 met mijn praktijk werkzaam geweest. Na eventjes naar Hillegom verhuisd te zijn geweest, zit ik per januari 2023 weer In Hoofddorp.

Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Hoofddorp

Echowonder Hoofddorp
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp
06-38 19 46 38
hoofddorp@echowonder.nl