Pretecho bureau Echowonder – Hillegom

Deze vestiging is per 1 januari 2023 verhuisd naar Hoofddorp

Maak kennis met Edith Adriaansen

Als eigenaresse van de vestiging  Hillegom sta ik, Edith Adriaansen, aan het roer. Geboren in Bergen op Zoom ben ik via Haarlem – waar ik studeerde – terechtgekomen in Hoofddorp waar ik nu woon. In vestiging Hillegom helpen we klanten uit de hele regio Zuid-Holland. Van Leiden tot Alphen aan de Rijn en Noordwijk.

Mijn professionele wandeling

Na mijn opleiding ben ik gaan werken op de röntgenafdeling van het Zeeweg ziekenhuis  Na enkele jaren ben ik in het ziekenhuis St Joannes de Deo in 1994 daar met echografie begonnen. En via echografie kwam ik al snel in aanraking met zwangerschapsecho’s en ‘pretecho’s’.

In 2001 maakte ik een overstap en begon ik met de niet medische echo’s. Zo geweldig om de positieve kant van de echo’s te laten zien, hoewel veel aanstaande ouders het vaak heel spannend vinden. Iedere dag blije en vrolijke mensen, dat maakt het werk steeds weer erg leuk!

Op de hoogte blijven

Door diverse bijscholingen – onder andere via de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) – blijf ik me verdiepen op het gebied van de echografie. In 2007 heb ik de Post HBO opleiding voor Structureel Echografisch Onderzoek (20 weken echo) gedaan en het certificaat behaald. Daarnaast lees ik de vakliteratuur en wissel ik regelmatig ervaringen uit met mijn partners van Echowonder.

Aortastichting

Sinds 2018 ben ik ook verbonden aan de Aortastichting. Daarvoor maak ik buikecho’s bij senioren voor het opsporen van AAA’s (Aneurysma Aorta Abdominalis). Het  gaat om het onderzoek van een vergrote//verwijde Aorta. Dit is erg dankbaar werk, daar je er echt levens mee kan redden, als het op tijd ontdekt wordt.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Zuid-Holland bij ons echobureau in Hillegom. We hebben de afgelopen tijd al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Leiden, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse,Lissebroek,Leiden, Sassenheim en Wassenaar. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Vestiging en adres pretecho praktijk

In deze praktijk worden ook Gender Reveal Artikelen verkocht, o.a. confettikanon, ballonnen en rookkanon. Zo kunnen jullie jezelf en/of je familie laten verrassen. Je kan het gelijk meenemen.

In het Geboortecentrum Puur in Hoofddorp ben ik sinds 2006 t/m 2022 met mijn praktijk werkzaam geweest.  In april 2012 heb ik een tweede vestiging in Hillegom geopend in samenwerking met het Geboortecentrum Puur (Hoofddorp) . Sinds juli 2022 zijn de vestigingen Hoofddorp en Hillegom samen verder gegaan in Hillegom op een nieuw adres.

Echowonder Hillegom bevindt zich in het pand van Total Relaxation.

Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Hillegom

Echowonder Hillegom
Hoofdstraat 125C
2182 EN Hillegom
06-38 19 46 38
hillegom@echowonder.nl