Pretbureau Echowonder – Berkel-Enschot

Maak kennis met Allison Happel

Mijn naam is Allison Happel. Ik ben verantwoordelijk voor de vestiging Berkel-Enschot. Vanuit deze vestiging help ik klanten uit de wijde omtrek van Noord-Brabant: van Tilburg tot Den Bosch en Eindhoven.

Het begin

Aan de Hogeschool te Haarlem heb ik de opleiding Echocardiografie gevolgd. Later heb de basisopleiding voor de medische echo’s voor de medische echo’s (SEO’s) afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar medische ervaring waarvan 12 jaar ervaring met echocardiografie (hartecho’s). Deze ervaring heb ik opgedaan in het St. Elisabeth Ziekenhuis en het Tweesteden Ziekenhuis, beiden in Tilburg. De laatste 13 jaar heb ik me gespecialiseerd in de zwangerschapsechografie. Je kunt bij mij terecht voor een geslachtsbepaling, 2-3/4D echo’s en groei- en liggingsecho’s. Daarnaast werk ik als echografiste in het ziekenhuis vor de medische echo’s.

Op de hoogte blijven

Kwaliteit staat bij mij net als bij mijn collega`s voorop. Daarom ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging echoscopisten (BEN). Dit betekent dat ik regelmatig cursussen volg en symposia bijwoon.

20 weken echo

De 20 weken screeningsecho wordt ook wel 2e trimester screeningsecho of structureel echoscopisch onderzoek genoemd. Dit vindt plaats tussen de 18e en 22e week van uw zwangerschap en wordt verricht om aangeboren afwijkingen bij de baby op te sporen.

Als er bijzonderheden worden geconstateerd, wordt u verwezen naar afdeling Prenatale Diagnostiek van het ziekenhuis voor uitgebreider onderzoek.

Werkgebied pretecho praktijk Berkel-Enschot

Wij verwelkom klanten uit de hele regio Noord-Brabant bij ons echobureau in Berkel-Enschot. De afgelopen jaren hebben we zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Oisterwijk, Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Vught, Boxtel en Rosmalen. We ontvangen jullie ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo!

Adres en contactgegevens – Echowonder Berkel-Enschot

Routebeschrijving Berkel-Enschot

Looproute

red arrow Autoroute vanaf de Koningsoordlaan
red arrow Autoroute vanaf het zuiden vanaf de Eikenboschlaan
red arrow Looproute: Aangekomen op het parkeerterrein parkeert u uw auto en volgt u de rode pijl. Aan de linkerzijde ziet u dan het kloostergebouw (met daarin restaurant “Hemels Eten & Drinken”). In dit gebouw zijn wij NIET gevestigd. U loopt door naar het Gezondheidscentrum (aan de rechterzijde). In de hal neemt u de trap of lift. Op de eerste etage, voor kamer 7 kunt u plaatsnemen

Echowonder Berkel-Enschot
Gezondheidscentrum Koningsoord

Pandgang 2
5057 EA Berkel-Enschot

013 – 544 22 17 of 06-57 31 77 85

berkelenschot@echowonder.nl