Pretecho bureau Echowonder – Arnhem

Maak kennis met Annebeth Walraad

Mijn naam is Annebeth Walraad. Met heel veel plezier ben ik nu verantwoordelijk voor de vestiging Arnhem. Toen mijn voorgangster Thea Loeters   in 2020 vroeg of ik het stokje van haar wilde overnemen omdat ze met pensioen ging, hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. Vanuit mijn pretecho praktijk in Arnhem help ik klanten uit de hele regio. Van Nijmegen tot Apeldoorn en van Ede tot Doetinchem.

Het begin

In 1990 studeerde ik af als verpleegkundige, waarna ik 5 jaar gewerkt heb in een groot psychiatrisch ziekenhuis in Den Haag. Van 1995-1999 studeerde ik in Rotterdam voor verloskundige. Na een jaar in het Westen gewerkt te hebben, ben ik deze kant op verhuisd en heb ik van 2000-2017 met veel plezier in de Groepspraktijk van Verloskundigen in Arnhem Noord gewerkt. Inmiddels was ik in 2016 ook aan de post-HBO echo-opleiding begonnen. Daarna werkte ik nog 2,5 jaar bij de Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse Meisjes en ’t Geboortehuys, waarna ik besloot als ZZP-er te gaan werken in diverse verloskundige praktijken in Arnhem e.o. (Tiel, Ede). Ook kun je mij treffen op het versie-spreekuur in Ziekenhuis Rijnstate, waar ik al sinds 2014 met heel veel genoegen samen met een gynaecoloog kindjes die in stuit liggen, probeer te draaien naar een hoofdligging. Tenslotte ben ik ook de trotse moeder van 3 zoons en woon op loopafstand van mijn praktijk.

Bijscholing

In 2017 heb ik mijn post-HBO diploma voor basisechoscopie in de verloskunde behaald, dus ben ik bevoegd om o.a. vitaliteitsecho’s, termijnecho’s, groeiecho’s en liggingsecho’s te maken. Ik sta ingeschreven in het basisechoscopie-register van de KNOV (= Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en heb onlangs een cursus voor 3/4D echo’s gedaan. Daarnaast ben ik door mijn voorgangster Thea tijdens mijn opleiding en daarna goed ingewerkt in de wereld van de pretecho’s (geslachtsbepalingen, 3/4D etc.).

Het plezier van het maken van pretecho’s

Kwaliteit staat net als bij mijn collega`s voorop en ik vind het geweldig als de mensen met een brede glimlach op hun gezicht de praktijk verlaten. Het blijft elke keer weer een uitdaging om het kleintje in beeld te brengen, want af en toe zijn ze lekker eigenwijs en moet er van alles aan te pas komen om ze in beweging te krijgen. Mocht het dan alsnog niet lukken om je met mooie plaatjes naar huis te laten gaan, kun je altijd gratis een keer terugkomen, om het nogmaals te proberen.

In deze praktijk worden ook Gender Reveal Artikelen verkocht, o.a. confettikanon, ballonnen en rookkanon. Zo kunnen jullie jezelf en/of je familie laten verrassen. de artikelen kunnen gelijk meegenomen worden.

Werkgebied

Klanten uit de wijde omtrek van Arnhem zijn welkom in mijn Echobureau in Arnhem, Gelderland. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen mogen ontvangen uit o.a. Nijmegen, Ede,  Apeldoorn, Velp, Westervoort, Zevenaar, Dieren, Doetinchem, Didam, Doesburg, Wageningen, Oosterbeek, Rheden en Huissen. We ontvangen jullie ook graag voor een 2D, 3/4D echo.

Aortastichting

Sinds 2021 ben ik ook verbonden aan de Aortastichting. Daarvoor maak ik buikecho’s bij senioren (50+) voor het opsporen van AAA’s (Aneurysma Aorta Abdominalis). Het gaat om het onderzoek van een vergrote/verwijde aorta. Dit is erg dankbaar werk, daar je er echt levens mee kan redden, als het op tijd ontdekt wordt.

Adres en contactgegevens – Echowonder Arnhem

Mijn praktijk bevindt zich in het mooie Arnhem Noord aan de Huijghenslaan 62 en is zeer goed bereikbaar met de auto vanaf de A12 of A15. Ook stoppen de buslijnen 1, 26, 27 en 29 vlakbij op de Velperweg (halte Huijghenslaan) en is de praktijk op loopafstand van Station Arnhem Presikhaaf .
Er is altijd gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er hangt een bord van Echowonder aan het hek langs de laan en de ingang van de praktijkruimte is tussen de voordeur en de garage.

Echowonder Arnhem
Huijghenslaan 62
6824 JJ Arnhem
06-57 88 38 11
arnhem@echowonder.nl