Links

Aortastichting.nl

De Aortastichting wil onnodig sterven voorkomen door een eenvoudige ECHO-meting van de buikslagader (AAA-quickscan). De verwijding van de buikslagader, aneurysma aorta abdominalis (AAA) geheten, kan wanneer deze scheurt, een levensbedreigende aandoening worden, die zich doorgaans niet voorafgaand daaraan verraadt door symptomen. Aan het scheuren van zo’n verwijding sterven in Nederland jaarlijks minstens 1000 mensen, voornamelijk senioren, maar waarschijnlijk is dit aantal nog hoger. Met een simpele echo-meting kan een AAA-aandoening tijdig worden ontdekt en kunnen maatregelen worden genomen om scheuren te voorkomen. De resterende levensverwachting van iemand met een AAA kan zo met vele jaren worden verlengd.

De Aortastichting werkt samen met een aantal echocentra in Nederland om het voor iedereen mogelijk te maken om een AAA-quickscan te laten maken.
Het is een indicatieve meting van de grootste diameter van de aorta (lichaamsslagader) in de buik.

Zowel mannen én vrouwen kunnen ongeacht hun leeftijd zonder verwijzing een afspraak maken bij onze vestigingen van Amersfoort, Arnhem, Berkel-Enschot, Hillegom en Hoofddorp. Kijk voor het betreffende telefoonnummer op:https://aortastichting.nl/aaa-quickscan-centra/

 

Echowonder webshop

In onze eigen webshop verkopen we exclusieve 3D echo’s in kristallen kubussen. Allemaal met je eigen 3D wondertje! In alle praktijken kun je momenteel de 60 x 60 x 60 kubus bekijken en erna in de webshop je bestelling plaatsen. De kubus is er in diverse maten, met óf zonder LED verlichting.

Ook zijn onze Echowonder cadeaubonnen te koop via de webshop. tegen elk gewenst bedrag.


Cathoen

Cathoen verkoopt felgekleurd houten speelgoed van Grimms. Houten speelgoed is uitermate geschikt voor kinderen, omdat hout de zintuiglijke ontwikkeling stimuleert. Duurzaam en eindeloos speelplezier.


De Nationale Echobon

Op zoek naar het leukste cadeau voor iemand die zwanger is?
Dan geef je de Nationale Echobon! Deze is te bestellen via www.echobon.nl


Babboe Bakfietsen

De Babboe bakfiets is een kwalitatieve en betaalbare bakfiets. De Babboe bakfietsen zijn online overal in Nederland te koop met 5 jaar garantie aan huis.


Hippe Mama Club

De Hippe Mama Club is de virtuele ontmoetingsplaats voor moeders.


Mom in Balance

Met Mom in Balance blijf je met plezier fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap.
Train met ons mee in de gezonde buitenlucht op meer dan 20 locaties in Nederland. Voor meer informatie: www.mominbalance.nl


Joolz Positive Studio

Joolz is een jong bedrijf met grote ideeën. Over positief, gezond en betekenisvol leven. Voor baby’s en ouders.


Lactatiekundig Advies

Een website met eerlijk, helder en professioneel advies over borstvoeding. Via verschillende artikelen en tips van professionals uit de praktijk proberen ze alle vragen rond borstvoeding zo goed mogelijk te beantwoorden.Stichting Earlybirds Fotografie

Een stichting die voor ouders met een te vroeg geboren kindje of een vlinderkindje voor een bijzondere herinnering zorgt in deze moeilijk tijd. Deze reportages kunnen door donaties kosteloos worden aangeboden.


Zwangerinfo.com

Op deze website lees je alles over de zwangerschap. Je kunt je zwangerschap van week tot week volgen en daarnaast zijn er nog vele artikelen over onder andere zwangerschapskwaaltjes, voedingsadviezen en nog vele andere gezondheidstips.


Borduur Kado

Bent je op zoek naar een kraam cadeau met naam? Bij  Borduur Kado vind u een breed assortiment kraamcadeaus geborduurd of bedrukt met naam. Daarnaast verkopen we veel geborduurde kraamcadeaus met logo die bedrijven cadeau geven aan personeel, klanten en andere zaken relaties.


20 weken zwanger

Hier lees je alles over de 20e week van je zwangerschap!  Ontwikkelingen van je baby en jezelf met foto’s en adviezen en handige tips voor week 20.


Mama Zoekt

Op deze site vind je alles wat moeders en aanstaande moeders zoeken op het gebied van cursussen of deskundigen bij jou in de buurt.

Brabbels.com

Een site over baby’s, zwangerschap en zwanger worden.

Body After Baby: in shape na je bevalling

Een informatieve special met bewegingstips voor na de bevalling.