Pretecho bureau Echowonder – Hillegom

Maak kennis met Edith Adriaansen

Als eigenaresse van de vestiging in Hoofddorp en Hillegom sta ik, Edith Adriaansen, aan het roer. Geboren in Bergen op Zoom ben ik via Haarlem – waar ik studeerde – terechtgekomen in Hoofddorp waar ik nu woon. In vestiging Hillegom helpen we klanten uit de hele regio Zuid-Holland. Van Leiden tot Alphen aan de Rijn en Noordwijk.

Mijn professionele wandeling

Na mijn opleiding ben ik gaan werken op de röntgenafdeling van het Zeeweg ziekenhuis  Na enkele jaren ben ik in het ziekenhuis St Joannes de Deo in 1994 daar met echografie begonnen. En via echografie kwam ik al snel in aanraking met zwangerschapsecho’s en ‘pretecho’s’.

In 2001 maakte ik een overstap en begon ik met de niet medische echo’s. Zo geweldig om de positieve kant van de echo’s te laten zien, hoewel veel aanstaande ouders het vaak heel spannend vinden. Iedere dag blije en vrolijke mensen, dat maakt het werk steeds weer erg leuk!

Op de hoogte blijven

Door diverse bijscholingen – onder andere via de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) – blijf ik me verdiepen op het gebied van de echografie. In 2007 heb ik de Post HBO opleiding voor Structureel Echografisch Onderzoek (20 weken echo) gedaan en het certificaat behaald. Daarnaast lees ik de vakliteratuur en wissel ik regelmatig ervaringen uit met mijn partners van Echowonder.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Zuid-Holland bij ons echobureau in Hillegom. We hebben de afgelopen tijd al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Leiden, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse,Lissebroek,Leiden, Sassenheim en Wassenaar. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Vestigingen en adressen pretecho praktijken

In het Geboortecentrum Puur in Hoofddorp ben ik sinds 2006 met mijn praktijk werkzaam. In april 2012 heb ik een tweede vestiging in Hillegom geopend in samenwerking met het Geboortecentrum Puur (Hoofddorp) . Graag zie ik je bij een van twee vestigingen.

Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Hillegom

Kaart centreren

Echowonder Hillegom
Meerstraat 80
2181 BS Hillegom
06-38 19 46 38
hillegom@echowonder.nl


Adres en contactgegevens – pretecho bureau Echowonder Hoofddorp

Kaart centreren

Echowonder Hoofddorp
Geboortecentrum Puur
Kruislaan 4A
2131 WD Hoofddorp
06-38 19 46 38
hoofddorp@echowonder.nl