Pretecho bureau Echowonder – Arnhem

Maak kennis met Thea Loeters

Mijn naam is Thea Loeters. Ik ben verantwoordelijk voor de vestiging Arnhem. Vanuit onze pretecho praktijk in Arnhem helpen we klanten uit de hele regio. Van Nijmegen tot Apeldoorn en Ede.

Het begin

Na mijn opleiding Radiodiagnostiek en Radiotherapie heb ik eerst een aantal jaren in het buitenland gewerkt met tussentijds een paar lange reizen.

Terug in Nederland ben ik vanaf 1985 werkzaam in de echografie. Ik heb eerst de opleiding Basiskennis Echografie gedaan, gevolgd door de HBO opleiding Echografie aan de Hogeschool Haarlem.

Na een aantal jaren in het ziekenhuis ben ik gaan werken als applicatiespecialist. Gedurende meer dan 10 jaar heb ik in binnen- en buitenland de artsen wegwijs gemaakt op hun nieuwe apparatuur, natuurlijk vooraf gegaan door de demonstratie om de artsen de ins en outs van zo’n machine te laten zien.

Vanaf 2000 ben ik betrokken geweest bij een echobureau voor pretecho’s, eerst als part-time echografiste, later als eigenaresse van de vestigingen Arnhem en Haaksbergen. Sinds oktober 2012 ben ik met vier andere collega’s begonnen met Echowonder.

Bijscholing

Via regelmatige bijscholingen – onder andere georganiseerd door de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland ( BEN ) -, waarvan ik sinds 2002 lid ben, blijf ik me verdiepen in de echografie.

Ook heb ik in 2007 de Post HBO opleiding voor structureel echografisch onderzoek ( 20 weken echo ) gedaan en het certificaat behaald.

Het plezier van het maken van pretecho’s

Kwaliteit staat net als bij mijn collega`s voorop en ik vind het geweldig als de mensen met een brede glimlach op hun gezicht de praktijk verlaten.

Het blijft elke keer weer een uitdaging om het kleintje in beeld te brengen, af en toe zijn ze lekker eigenwijs en moet er van alles aan te pas komen om ze in beweging te krijgen.

Werkgebied

Wij verwelkomen klanten uit de hele regio bij ons Echobureau in Arnhem, Gelderland. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen mogen ontvangen uit o.a. Nijmegen, Ede,  Apeldoorn, Velp, Westervoort, Zevenaar, Dieren, Doetinchem, Didam, Doesburg, Wageningen, Oosterbeek, Rheden en Huissen. We ontvangen jullie ook graag voor een 2D, 3/4D echo.

Adres en contactgegevens – Echowonder Arnhem

Kaart centreren

Echowonder Arnhem
President Kennedylaan 106
6883 AX Velp
06-57 88 38 11
arnhem@echowonder.nl

Dit is tegenover het Ziekenhuis Rijnstate Velp. Er is voor een deel een blauwe zone dus vergeet geen parkeerkaart mee te nemen!