Geslachtsbepaling eerder dan de 20 weken echo

Pretecho 2d-echo 3d-echoWe kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig ben naar het kleintje in je buik.

Is het een jongetje of een meisje? Een broertje of een zusje? Er zijn natuurlijk ook mensen die het nog als verrassing willen houden.

Bij Echowonder is het allebei mogelijk.

Als je voor een echo bij ons komt, zullen we aan het begin vragen of je een 20 weken echo hebt gehad en of je het geslacht weet. Is dat zo? Dan kijken we altijd of het klopt. Veel mensen vinden dit ook wel prettig.


Wil je het geslacht (nog) niet weten?

pretecho geslachtsbepalingEr zijn ook mensen die wel de 20 weken echo hebben gehad, maar er voor kiezen niet het geslacht te weten. Wij zullen er dan ook niet naar kijken en blijft het nog steeds een verassing.

Maar soms kan je ook nog twijfelen; eigenlijk wil je het nu niet weten, maar misschien later in de zwangerschap wel. Ook dat kan. Dan zullen wij een gesloten enveloppe meegeven, waarin we opschrijven wat het geslacht is met eventueel een foto. Dan kan je altijd later, als je de behoefte hebt, alsnog de enveloppe openen.


Wanneer geslachtsbepaling?

Wil je het geslacht van je kindje al voor je 20 weken echo weten, dan kan je bij Echowonder al terecht vanaf 15 weken.Gratis terugkomen?

Omdat wij je echt zekerheid willen geven doen we geen uitspraken als het kindje het geslacht niet goed laat zien.

Dan mag je kosteloos nog een keer terug komen om te kijken of de kleine het dan wel wil prijsgeven.